Digitala föredrag

att avnjuta hemma i soffan

MUSIK- och KULTURHISTORIA presenterad på ett nytt sätt - både pedagogiskt och dramatiskt.


Visste du att Evert Taube var starkt påverkad av den amerikanska transcendentalismens fader? Eller att Povel Ramels budskap tangerar en flera tusen år gammal filosofi? Visste du att Cornelis Vreeswijk hade en själsfrände i 1400-talspoeten François Villon? Eller att Karl Gerhard kan liknas vid renässansens hovnarr?


Sätt dig till rätta hemma i soffan eller vid datorn och följ med mig in i musikens vindlande, svindlande historia. För närvarande kan jag erbjuda digitala föredrag om Birger Sjöberg, Povel Ramel, Cornelis Vreeswijk, the Beatles, Evert Taube, Karl Gerhard samt Musik i Norden. Alla föredrag är fyllda av fantastisk musik och geniala texter.

HÄR NÅGRA GLIMTAR:

ATT KÖPA VISNINGSRÄTTIGHETER TILL ETT DIGITALT FÖREDRAG:


Visningsrättigheterna till mina föredrag köps främst av föreningar och sällskap som i sin tur kan erbjuda de filmade föredragen för sina medlemmar.


Vid köp av visning kan medlemmarna i en förening eller ett sällskap se föredragen under en begränsad period när de vill och hur många gånger de vill på sin egen dator, surfplatta eller mobil. Filmerna kan också "castas" till en TV.


Föreningen behöver inte ladda upp filmen till någon server eller hemsida. Jag har en egen Vimeosida där filmerna finns tillgängliga via kod och lösenord.


Även privatpersoner kan köpa visningsrättigheter för eget bruk.


KONTAKTA MIG för mer information.